Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Garmin Venu 2 Plus

Garmin

Garmin Venu 2 Plus

Gratis verzending

Geef je welzijn de aandacht die het verdient met de Venu® 2 Plus. Deze GPS Health smartwatch beschikt over geavanceerde functies voor gezondheid en fitness, zodat je jouw lichaam beter begrijpt. Als je het toestel koppelt met je compatibele smartphone, kun je hem gewoon in je zak houden en vanaf je pols bellen en gebeld worden. Je kunt zelfs de spraak assistent van je smartphone (zowel Android als iOS) gebruiken om te reageren op sms-berichten. Word actiever met geanimeerde workouts en meer dan 25 ingebouwde sport-apps. Via de ingebouwde muziekopslagfunctie heb je altijd je favoriete muziek bij je. En geniet van nog meer functies om je pols, bijvoorbeeld contactloze betalingen, veiligheids- en trackingfuncties en een batterijlevensduur van maximaal 9 dagen.

Lees meer
Meer informatie

Garmin Venu 2 Plus
De Venu 2 Plus smartwatch van Garmin is een smartwatch waarmee je gesprekken kunt aannemen en voeren en de voice-assistent van je smartphone kunt gebruiken om berichten te sturen, vragen te stellen en nog veel meer. Deze nieuwe functies zijn een uitbreiding op de gezondheids-, wellness- en fitness functies van Garmin’s Venu 2 serie.

Special features
- De meest geavanceerde Health smartwatch met de beste functies voor 24/7 day-to-day gezondheidsstatistieken zoals stappen, stress, slaap, health snapshot en nog veel meer.
- Bellen vanaf je pols
- Gebruik de Voice assistant van je iOS of Android telefoon zoals Siri, Google assistent of Bixby
- Muziek luisteren zonder je telefoon – tot wel 650 nummers
- Betalen direct vanaf je pols met Garmin Pay
- Maar liefst 25 sport-apps zoals hardlopen, fietsen, golf, zwemmen, indoor klimmen, HIIT workouts en nog veel meer
- Veiliger de deur uit met een ongevallendetectie en live tracking
- Een batterijduur van wel 9 dagen in smartwatch modus, tot wel 24 uur in GPS modus en 8 uur in GPS en Muziek modus.

LUISTER NAAR JE LICHAAM EN GEEST

Leef en sport in stijl
Een prachtig AMOLED-scherm brengt dit horloge tot leven, zelfs bij fel zonlicht. Probeer de 'altijd aan'-modus om het scherm altijd zichtbaar te houden.

Gemaakt voor een actieve levensstijl
Deze smartwatch is voorzien van duurzaam Corning® Gorilla® Glass 3, een slanke roestvrijstalen sierrand en een comfortabele siliconenband, en is klaar voor actie.

Health snapshot™ functie
Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag2, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox3, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken via de Garmin Connect™ app op je compatibele smartphone om te delen.

Energiebewaking met body battery™
Meet de energieniveaus van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

Pulse Ox Sensor
Gebruik de Pulse Ox sensor3 om op elk moment van de dag of 's nachts tijdens je slaap te controleren hoe goed je lichaam zuurstof opneemt.

Stresstracking
Ontdek of je een kalme, gebalanceerde of stressvolle dag hebt. Herinneringen voor ontspanningsoefeningen vragen je zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren wanneer je gestresst bent.

Tracking van menstruatiecyclus
Gebruik de Garmin Connect app om je menstruatiecyclus of zwangerschap te volgen. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging, voeding en meer. Je kunt zelfs gegevens op je pols zien en registreren met de Women's Health Tracking app.

Tracking van hydratie
Leg je dagelijkse vochtinname vast als herinnering om genoeg te drinken. Je kunt zelfs een automatisch doel voor hydratatie instellen dat zich aanpast aan de hoeveelheid zweet die je verliest tijdens activiteiten.

Ademhaling meten
Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Slaapscore en geavanceerde slaapbewaking
Krijg een score voor de kwaliteit van je slaap en tips voor hoe het beter kan. Je kunt zelfs de verschillende slaapstadia bijhouden, evenals hartslag, stress, Pulse Ox3 en ademhaling.

Hartslagmeting op de pols
De watch meet voortdurend je hartslag2 en waarschuwt je als deze hoog blijft terwijl je rust. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten — zelfs tijdens het zwemmen.

Mindful ademen
Als je wilt ontspannen of concentreren, kun je een ademhalingsactiviteit starten. Dit horloge houdt je stressniveau en ademhaling bij, zodat je een beter inzicht krijgt in de manier waarop je ademhaalt.

Fitnessleeftijd
Deze functie maakt gebruik van chronologische leeftijd, je wekelijkse intensieve activiteit, hartslag in rust en BMI of percentage lichaamsvet4 om te schatten of je lichaam jonger of ouder is dan je echte leeftijd. En je krijgt tips om je fitnessleeftijd te verlagen.

BEWEEG JE LICHAAM

Workouts met animatie op het scherm
Op de watch vind je eenvoudig te volgen vooraf geladen workouts met animatie voor cardio, krachttraining, yoga, Pilates en intensieve intervaltraining, en je kunt er nog meer downloaden via de Garmin Connect app.

Ingebouwde sportapps
Leg al je bewegingsactiviteiten vast met meer dan 25 vooraf geladen GPS- en binnensport-apps, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, golf en meer.

Geavanceerde krachttraining
Met dit gedetailleerde activiteitenprofiel heb je jouw persoonlijke krachtrecords direct beschikbaar op je pols, met afbeeldingen die laten zien welke spiergroepen je heb getraind.

Hiit-workouts
Gebruik dit nieuwe activiteitenprofiel met verschillende timers om je HIIT-workouts bij te houden, waaronder AMRAP, EMOM, Tabata en aangepast. Stel het aantal rondes, werk-/rustintervallen en meer in.

Workouts maken
Kies uit meer dan 1400 oefeningen om je eigen workouts samen te stellen in de Garmin Connect app op je compatibele smartphone. Download ze vervolgens naar de watch.

Garmin coach
Een gratis hardloopcoach om jouw pols om je te helpen trainen voor jouw volgende 5 km, 10 km of halve marathon.

Minuten intensieve training
We hebben onze functie voor het aantal minuten intensieve training verbeterd, zodat je een beter beeld krijgt van hoe laat je intensief hebt getraind en met welke activiteit. Je kunt ze zelfs als gegevensveld bekijken tijdens activiteiten met tijdmeting.

BLIJF GEMAKKELIJK CONNECTED

Smartphone meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten en waarschuwingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android™ telefoon hebt.

Muziek
Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify®, Deezer of Amazon Music account (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

Veiligheids- en trackingfuncties
Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan je actuele locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met ingebouwde ongevaldetectie5.

Garmin pay™
Ga nog sneller langs de kassa en selecteer het openbaar vervoersysteem van jouw keuze met de Garmin Pay contactloze betaaloplossing1 via deelnemende providers.

Connect IQ ™ Store
Download aangepaste watchfaces, voeg gegevensvelden toe en haal apps en widgets uit de Connect IQ Store.

Synchroniseer met Garmin Connect
Bekijk je gezondheids- en fitnessinformatie op één en dezelfde plek. De Garmin Connect app geeft toegang tot een levendige online community, waar mensen contact kunnen maken, wedstrijden kunnen houden en dingen kunnen delen, waar ze ook zijn.

DRAAG HEM DE HELE DAG EN OVERAL

Lange batterijduur en snel opladen
Krijg continu inzicht in je gezondheid met tot wel 11 dagen in de smartwatch-modus, 22 uur in GPS-modus en 8 uur in GPS-modus met muziek. Tien minuten opladen zorgt voor een batterijlevensduur van 1 dag in de smartwatch-modus of 1 uur GPS-modus met muziek.

Batterijbesparingsmodus
Haal nog meer uit je smartwatch door de instellingen aan te passen die de levensduur van de batterij het meest beïnvloeden.

Classificatie waterbestendigheid

Deze smartwatch is waterbestendig tot 5 ATM waardoor het toestel ideaal is voor zwemmen, douchen of een dag in de spa.

IN DE VERPAKKING
- Venu 2
- Oplaad-/gegevenskabel
- Documentatie

Features

Productvergelijk

Specificaties
Meer informatie
SKU00012032-44
KleurZwart
Modelsporthorloges
MerkGarmin
Artikelnr. leverancier010-02496-11
Reviews

Schrijf je eigen review

Je review van: Garmin Venu 2 Plus

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden