Chat with us, powered by LiveChat

Saucony Endorphin Pro 3 heren

Saucony

Saucony Endorphin Pro 3 heren

Gratis verzending

De Saucony Endorphin Pro 3 is gemaakt voor de prestatiegerichte loper die alles wil hebben om op de toppen van zijn kunnen te presteren, maar ook voor de betere recreatieve hardloper die in staat wil zijn PR’s scherper te stellen. 

Lees meer

Saucony Endorphin Pro 3 heren
Alweer versie 3 van de Saucony Endorphin Pro. Een schoen die inmiddels zijn plek wel veroverd heeft in het snelle segment. Deze hardloopschoen kenmerkt zich door zijn lichte gewicht en de enorme voortstuwing door de combinatie van het tussenzool materiaal en de carbonplaat. In versie 3 is het Saucony gelukt om toch weer te zorgen voor vernieuwing en verbetering. De belangrijkste vernieuwing zit in het “onderstel” van de schoen.

Zool en tussenzool
Voor de tussenzool is gebruik gemaakt van het best beschikbare materiaal PWRRUNPB materiaal wat 40% lichter is dan traditioneel EVA. Het materiaal zorgt daarnaast voor meer energy return en is flexibeler en duurzamer dan EVA. Tijdens je wedstrijden blijf je dan ook fitter gedurende je runs, waardoor het mogelijk is langer op hoge snelheid te lopen. De zool is voorzien van een (S-curved) carbon plaat die zowel licht als sterk is. De plaat versterkt de rolbeweging en fungeert in combinatie met de gebruikte foam tussenzool als “springplank”. In versie 3 heeft de tussenzool meer stackheight gekregen (39,5mm) en daardoor meer volume. De slijtzool is juist iets dunner als in eerdere versies. Door de 8mm drop van de schoen wordt de rolbeweging geoptimaliseerd en ontstaat er een voortstuwende beweging.

Bovenwerk
Bij de ontwikkeling van het bovenwerk hebben comfort en snelheid centraal gestaan. Een enkellaags mesh Formfit bovenwerk maakt de schoen dan ook licht, ademend en goed omsluitend.

De Saucony Endorphin Pro 3 is gemaakt voor de prestatiegerichte loper die alles wil hebben om op de toppen van zijn kunnen te presteren, maar ook voor de betere recreatieve hardloper die in staat wil zijn PR’s scherper te stellen. 

Specs
Drop: 8 mm
Gewicht: 204 gram

Wist je dat de maat van hardloopschoenen in veel gevallen afwijkt van je modeschoenen? De juiste maat hardloopschoenen bepalen kan op een makkelijke manier: meer informatie voor het bepalen van de maat hardloopschoenen.

Meer informatie
SKU00012492-51
Drop8 mm
KleurGrijs
ModelNeutraal
MerkSaucony
Artikelnr. leverancierS20755
Schokdemping(carbon) Plaat
Gewicht204gr

Schrijf je eigen review

Je review van: Saucony Endorphin Pro 3 heren

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden