Chat with us, powered by LiveChat

Maurten Gel-160

Maurten

Maurten Gel-160

€ 4,95

De Gel-160 is een grotere hydrogel optie van Maurten, met 40 gram koolhydraten. Een bewezen technologie met slechts 6 natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde kleur-, conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Voor atleten die meer energie in elke gel willen tijdens hun training en wedstrijd.

Lees meer
WitWit
- +
Bezig met laden...

Maurten Gel-160
De Gel-160 is een grotere hydrogel optie van Maurten, met 40 gram koolhydraten. Een bewezen technologie met slechts 6 natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde kleur-, conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Voor atleten die meer energie in elke gel willen tijdens hun training en wedstrijd.

Nieuwe dimensie in atletische brandstof
Gel-160 maakt gebruik van dezelfde bewezen Maurten hydrogel technologie die werkt voor atleten, alleen meer. In elke sachet van 65 gram wordt 40 gram koolhydraten ingekapseld. Dit is nog steeds de Gel. Nog steeds de zuiverste. Nog steeds de meest authentieke. Nog steeds zonder kleurstoffen. Nog steeds zonder conserveermiddelen. Nog steeds hydrogel, dat is de innovatie. Gel-160 is ontwikkeld door gebruik te maken van hydrogel technologie, met slechts 6 natuurlijke ingrediënten. Een biopolymeermatrix, gevuld met een mengsel van fructose en glucose (verhouding van 0,8:1), maakt het gemakkelijker om de opname van hoge concentraties koolhydraten per uur tijdens trainingen en wedstrijden te verdragen.

Maximaliseer je prestaties
Ga je langere afstanden afleggen? Neem dan meer. Zo simpel is het. Gel-160 is voor atleten die meer energie willen krijgen in elke gel. In duursporten is het belangrijk om regelmatig te blijven tanken om je prestaties op peil te houden. Soms is dat niet eenvoudig. We tanken wanneer we kunnen. Hectische races en zware omstandigheden kunnen invloed hebben op het moment waarop we proberen te eten en te drinken. Elke tankbeurt moet tellen. En hoe verder je gaat, hoe meer koolhydraten je nodig hebt om je prestaties te handhaven. Gel-160 helpt atleten de juiste hoeveelheid koolhydraten per uur te krijgen, ongeacht de situatie.

De Gel-160 heeft een stevigere, meer gel-achtige structuur. In vergelijking met andere gels die op de markt zijn, waar de gel wat meer een dunne siroop is. Del Gel-160 is echt gel!

Gel-160 vs Gel-100
Beide gels maken gebruik van dezelfde gepatenteerde Maurten Hydrogel Technologie met dezelfde verhouding fructose en glucose - 0,8:1. Gel-100 bevat 25 gram koolhydraten en Gel-160 bevat 40 gram.

Gel-160 is goed geschikt voor langere duursportwedstrijden en trainingssessies waar brandstofmogelijkheden minder vaak voorkomen. Het grotere formaat stelt atleten in staat om minder zakjes mee te nemen, maar nog steeds te profiteren van dezelfde bewezen prestaties van hydrogel.

Beide formaten zijn onderling uitwisselbaar, afhankelijk van de trainings- of wedstrijdsituatie. Of je nu meer of minder doet, de voordelen van Maurten hydrogel-brandstof zijn hetzelfde. Het is een systeem dat atleten in staat stelt hun brandstofstrategie fijn af te stemmen.

Meer informatie
SKU00013073-w00
KleurWit
Modelgels
MerkMaurten
Artikelnr. leverancierGel-160

Schrijf je eigen review

Je review van: Maurten Gel-160

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden