Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

On Running
On Running

HET VERHAAL VAN ON


On is een Zwitsers hardloop- en outdoormerk, met zijn roots in de Alpen. In 2010 begonnen drie vrienden het bedrijf met één doel voor ogen: om een nieuwe hardloopsensatie te ontwikkelen. De grootste passie van de oprichters is nog altijd om producten te ontwikkelen die presteren op een hoog niveau, maar die ook de drager een uniek hardloopgevoel geeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat het merk snel is gegroeid en nu niet meer alleen hardloopschoenen aanbiedt, maar ook outdoor- en vrijetijdskleding.

On Running
On Running
On Running

CLOUDTEC


De technologie die On gebruikt in hun schoenen is uniek en nieuw voor veel hardlopers. Ze noemen dit CloudTec®. De buitenzool en het Speedboard® behoren tot de CloudTec®. Het schuim van de schoen is ook alleen bij On te vinden. De CloudTec® is in Zwitserland ontworpen voor prestaties en zorgt voor een unieke hardloopbeleving, evenals comfort en bruikbaarheid.

De kussentjes aan de onderkant van alle On-schoenen heten "Clouds" (Engels voor "wolken"), vandaar de slogan van het bedrijf ‘Run on clouds’. Deze Clouds zijn ontworpen om voor zachte landingen en explosieve starts te zorgen. On is het eerste hardloopmerk dat alleen demping biedt wanneer jij het nodig hebt, door een uniek dempingspatroon te maken voor je voetlanding.On Running

DE SCHOENEN

Ren gemakkelijk op asfalt en overwin beton met On hardloopschoenen die gemaakt zijn voor harde oppervlakken.
This is default alt image

On Cloudswift


De On Cloudswift hardloopschoenen kenmerken zich door meer Helion™ superfoam, meer demping, zelfs op de hardste oppervlakken. De aangepaste CloudTec®-technologie biedt meer demping in de voorvoet en vergrote Clouds bieden meer demping aan de achterkant. Own elke stedelijke hardloopsessie met de geheel nieuwe Cloudswift.

This is default alt image
This is default alt image

On Cloudflyer


De Cloudflyer ondersteunt elke hardloper en elk doel. Door een ongelooflijk zachte landing en explosieve afzet ga je sneller en verder in een van 's werelds lichtste, volledig gedempte, ondersteunende schoen. De schoen is nu versterkt met HelionTM superfoam, een bredere basis en een verbeterde, technische mesh.

This is default alt image
This is default alt image

On Cloudflow


Een shortcut naar runner's high - nu korter dan ooit met de geheel nieuwe On Cloudflow hardloopschoen. Deze recordbrekende hardloopschoen is geliefd bij topsporters en is nu verfijnd dankzij hun feedback. Die bekende responsieve rit krijgt nu nog meer comfort en kick met de toevoeging van HelionTM superfoam.

This is default alt image
This is default alt image

On Cloud X


Stabiliteit. Veelzijdigheid. Wendbaarheid. Dit kenmerkt hardloopschoenen van On en het model Cloud X. Door Zwitsers vakmanschap kan de Cloud X elke beweging aan. Verfijnd volgens de specificaties van multifunctionele atleten, en daardoor meer dan alleen een ultralichte schoen.

This is default alt image
This is default alt image

On Cloudstratus


Klaar om je run te verdubbelen? Maak kennis met de Cloudstratus en het unieke dubbele Cloudtec® systeem. Zwitsers vakmanschap voor hardlopers die meer eisen: meer clouds, meer demping, meer hardlopen. Het moment dat je van start gaat, start ook het effect van het dubbele dempingssysteem.

This is default alt image

Shop onze On dames collectie

Shop onze On heren collectie

Lees meer over On