Chat with us, powered by LiveChat

On Running

HET VERHAAL VAN ON

On is ontstaan in de Zwitserse Alpen met het doel om de beleving van hardlopen revolutionair te veranderen en deed de belofte: run on clouds. Veertien jaar na de marktintroductie levert On baanbrekende innovaties op het gebied van premium schoenen, kleding en accessoires voor high-performance hardlopen, outdoor, training en tennis. De bekroonde CloudTec®-innovatie, het doelgerichte design en de baanbrekende stappen in de circulaire economie van sportkleding hebben een snel groeiende wereldwijde schare fans aangetrokken - en inspireren mensen om te verkennen, te ontdekken en verder te dromen. DREAM ON.

On Running

On Running

DE SCHOENEN

Ren gemakkelijk op asfalt en overwin beton met On hardloopschoenen die gemaakt zijn voor harde oppervlakken.

On Cloudrunner 2


De On Cloudrunner 2 is een neutrale dagelijkse trainer. Het is een allround schoen met een comfortabele ondersteuning voor op de weg. Je zet hem in tijdens dagelijkse duurloopjes maar hij is ook goed geschikt voor tempowerk en lange afstanden.

On Cloudstratus 3


De bestseller, verbeterd. Nu met nog meer comfort, demping en duurzaamheid. Dubbele CloudTec®. Verdubbel je run. Krijg terug wat je erin hebt gestopt. On’s nieuwe nylon Speedboard® zorgt voor een krachtige voorwaartse gevoel. En het Helion™ superfoam-tussenzool verzacht landingen en veert je naar voren. Bereid je voor om grenzen in het stof te laten.

On Cloudmonster Hyper


Ontworpen door atleten. Voor atleten. De lichtste schoen in de Cloudmonster-familie, de tussenzool van dubbel schuim dempt en levert maximale energie teruggave. Wat krijg je als je extreme CloudTec® combineert met Helion™ HF hyper foam? Een energieteruggave als geen ander. Een tussenzool van dubbel schuim maximaliseert de demping, terwijl Helion™ HF in de voorvoet schokken absorbeert en een energie terug geeft die elke stap energie geeft.

On Cloudeclipse


De On Cloudeclipse is een neutrale hardloopschoen geschikt voor dagelijkse hardlooprondjes, lichte versnellingen en ideaal voor lange duurlopen. Het is een schoen met maximale demping en een rockervorm om een natuurlijke afwikkeling te stimuleren.

SHOP ONZE ON COLLECTIE


Lees meer over On