Chat with us, powered by LiveChat

Sportz Titanium

Shokz

Sportz Titanium

Aftershokz heeft de koptelefoon voor sport naar een hoger plan getild. Met de introductie van de Sportz Titanium, de volgende generatie van Aftershokz; meer comfort en een betere geluidskwaliteit.

Lees meer

Aftershokz Sportz Titanium
Aftershokz heeft de koptelefoon voor sport naar een hoger plan getild. Met de introductie van de Sportz Titanium, de volgende generatie van Aftershokz. Meer comfort, een betere geluidskwaliteit tegen een hele schappelijke prijs. Deze laatste editie van botgeleiding headsets zal je verwachtingen overtreffen met hun premium audio, het lichte gewicht en de comfortabele draagvorm en natuurlijk het open oor design.

De Sportz Titanium headsets zijn zweetbestendig, bieden ruim 12 uur aan muziek luisteren en blijven op hun plaats zitten, onafhankelijk van wat ze moeten doorstaan. Geniet van alle avontuurlijke momenten, luister naar jouw favoriete muziek, hoor de wereld om je heen, hoor gewoon alles tegelijk.

Door de “Bone Conduction Technology” hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. De Aftershokz koptelefoon zit namelijk niet in je oor maar het uiteinde van het jukbeen (zie video). Door middel van trillingen wordt het geluid naar je trommelvlies doorgestuurd. Je hoort dus gewoon de omgevingsgeluiden. Daarnaast heb je geen last meer van irritatie in je oor en kunnen de oordopjes niet meer uit je oren vallen.

Meer informatie
SKU00006763-z00
KleurZwart
ModelMuzieksystemen
MerkShokz
Artikelnr. leverancier00670519

Schrijf je eigen review

Je review van: Sportz Titanium

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden