Chat with us, powered by LiveChat

ASICS METASPEED SKY+ Unisex

ASICS

ASICS METASPEED SKY+ Unisex

€ 249,95

Gratis verzending

De ASICS METASPEED SKY+ is de meest revolutionaire ASICS hardloopschoenen ooit en behorend tot de lichtste hardloopschoenen in zijn klasse, gemaakt om records te verbreken. Topatleten uit alle werelddelen hebben middels testen en het leveren van feedback bijgedragen aan deze hardloopschoen. Deze wordt slechts zeer gelimiteerd geproduceerd en verkocht, wat past bij het premium karakter van de schoen. Een racemonster om je pr’s mee te verbreken.

Lees meer
- +
Bezig met laden...
MerkASICS

ASICS METASPEED SKY+ Unisex
De ontwikkelaars binnen ASICS ontdekten dat je snelheid met lopen op meerdere manieren kunt bereiken. Die gedachte vormde de basis voor de ASICS METASPEED Sky en Edge. De meest revolutionaire ASICS hardloopschoenen ooit en behorend tot de lichtste hardloopschoenen in zijn klasse, gemaakt om records te verbreken. Topatleten uit alle werelddelen hebben middels testen en het leveren van feedback bijgedragen aan deze hardloopschoen. Deze wordt slechts zeer gelimiteerd geproduceerd en verkocht, wat past bij het premium karakter van de schoen. Inmiddels is het tijd voor een +versie van de Sky.

Met de ASICS METASPEED Sky+ heeft ASICS de lat hoog gelegd voor de concurrentie. Waar bij de Edge de nadruk ligt op de cadans waarbij zowel paslengte als pasfrequentie verhoogd worden is de Sky+ gericht op snelheid genereren door het vergroten van paslengte. Een racemonster om je pr’s mee te verbreken.

Bovenwerk
Bij de ontwikkeling van het bovenwerk hebben ademend vermogen en gewichtsbesparing centraal gestaan. Het bovenwerk is gemaakt van een enkellaags engineered mesh. De ventilatieopeningen zijn strategisch geplaatst om te zorgen voor optimale ventilatie en ademend vermogen van de schoen. Meer dan 20% van het bovenwerk is gemaakt van gerecycled materiaal. Ook over de veters heeft men nagedacht door platte anti-slip raceveters te gebruiken waar geen stretch in zit. Een keuze die tot stand kwam in samenspraak met atleten.

Tussenzool
De tussenzool is gemaakt van een nylon foam genaamd FF Blast Turbo, door ASICS omschreven als “Ultra lightweight en Ultra high bounce” wat zorgt voor een uitermate goede compressie van het materiaal tijdens landing en voor een responsieve afrol. Een carbon plaat over de gehele lengte van de zool zorgt voor extra stijfheid op de voorvoet en een krachtige afzet en afrol. Het design van de carbon is vernieuwd en zorgt voor efficiëntie en een makkelijke voortstuwing. Ten opzichte van de eerdere versie en de Edge+ is de carbon plaat dichter bij de voet geplaatst. De glooiende bovenrand van de zool geeft de schoen extra stabiliteit. De onderzijde van de zool is smal bij de hiel en breder op de voorvoet in combinatie met de lichte flarestand van de zool zorgt dit voor meer stabiliteit.

Slijtzool
De slijtzool is gemaakt van ASICS grip. Een materiaal wat al enige tijd succesvol gebruikt wordt in trailschoenen van ASICS. Ondanks dat het niet het meest lichte materiaal is wat voor handen is heeft men, op verzoek van de atleten, juist voor dit materiaal gekozen. In combinatie met de stijfheid van de zool zorgt het voor excellente grip tijdens het maken van korte bochten en het houdt zich beter in regenachtige omstandigheden. De gebogen zool helpt je energie te besparen. Waar de Edge een 8mm drop heeft is er bij de Sky+ gekozen voor een 5mm drop. Een racemonster om je pr’s mee te verbreken op de langere afstanden.

Specs
Drop: 5mm
Gewicht: 184 gram

Wist je dat de maat van hardloopschoenen in veel gevallen afwijkt van je modeschoenen? De juiste maat hardloopschoenen bepalen kan op een makkelijke manier: meer informatie voor het bepalen van de maat hardloopschoenen.

Meer informatie
SKU00012256-44
Drop5 mm
KleurZwart
ModelNeutraal
MerkASICS
Artikelnr. leverancier1013A115
Gewicht184gr

Schrijf je eigen review

Je review van: ASICS METASPEED SKY+ Unisex

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden