Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Polar VANTAGE M M/L

Polar

Polar VANTAGE M M/L

De Polar Vantage M is een alles-in-één sporthorloge met geavanceerde hartslagmeting en slimme trainingsbegeleiding voor doelgerichte atleten. 

Lees meer
Meer informatie

Polar VANTAGE M M/L (polsomtrek 140-210 mm)
De Polar Vantage M is een alles-in-één sporthorloge met geavanceerde hartslagmeting en slimme trainingsbegeleiding voor doelgerichte atleten. In dit horloge wordt een nieuwe technologie gebruikt, de Precision Prime™ sensortechnologie voor hartslagmeting aan de pols die resultaten nog accurater weet te meten. Nieuwe geavanceerde metingen als Training Load Pro bieden atleten inzicht in hun persoonlijke prestatie, belasting en herstelproces: een geïntegreerde holistische benadering van training.

Customize je horloge
Atleten kunnen hun training uit meer dan 130 sporten selecteren en zo gerichter focussen op verbetering. Door het lichte, waterproof design en het duidelijke kleurenscherm is de Vantage M comfortabel te dragen tijdens alle sporten. Zelfs met GPS-tracking en de continue hartslagmeting geactiveerd, gaat de batterij van Polar Vantage M lang mee: maar liefst dertig trainingsuren.

Polar Precision Prime™ 
De ultramoderne technologie die met de Vantage werd geintroduceerd is de sensortechnologie voor optische hartslagmeting. De hartslag wordt zo nauwkeurig gemeten aan de pols. In rust is het eenvoudig om hartslag te meten, maar intensieve bewegingen verhogen gewoonlijk de moeilijkheidsgraad en onbetrouwbaarheid. Met Polar Precision Prime worden bewegingsartefacten die het hartslagsignaal kunnen verstoren en tot onbetrouwbare metingen kunnen leiden, uitgesloten. Precision Prime is de enige technologie die drie methodes combineert om nauwkeurige hartslaggegevens te geven: negen optische kanalen die gebruikmaken van twee kleuren en golflengtes van het licht, 3D-versnelling en een elektrische sensor die de kwaliteit van het contact met de huid meet.

Training Load Pro™
De Polar Vantage M biedt een Smart Coaching-functie aan die atleten helpt om precies genoeg te trainen en optimaal te functioneren. Deze nieuwe functie, Training Load Pro, bewaakt de trainingsbelasting van elke sessie en informeert atleten als ze overtrainen, ondertrainen of hun training juist precies op orde hebben. Training Load Pro houdt rekening met de cardiobelasting: de mate waarin de training het cardiovasculaire systeem belast. Gekoppeld aan een vermogenssensor volgt de functie ook de spierbelasting, om te meten hoeveel stress de spieren ervaren hebben tijdens een trainingssessie. In combinatie met door de atleet zelf ervaren belasting van de trainingssessie biedt Vantage M een uitzonderlijk hulpmiddel dat ervoor zorgt dat atleten hun persoonlijke prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Polar Flow for Coach 
De Polar Flow for Coach is een onlineservice waar trainingsschema's worden gesynchroniseert met het Flow-account van een sporter en de Vantage M. Zo kun je dagelijks je trainingen inzien en vergelijken. Polar Flow for Coach biedt nu een geavanceerde seizoensplanner met gebruiksvriendelijke tools en visualisaties voor een jaarlijks overzicht, evenals gedetailleerd inzicht in wekelijkse en maandelijkse trainingen.

Geavanceerde Smart Coaching extra trainingsfuncties 
Naast de nieuwe hartslagtechnologie en Smart Coaching voegt de Polar Vantage M ook verscheidene prestatiefuncties toe voor meerdere sporten:

• Running Index:
Geeft een duidelijk cijfer aan de prestaties bij het hardlopen. Running Index geeft automatisch een schatting van de Vo2max bij hardlopen gebaseerd op de submaximale of typische runs van de hardloper.

• Running Program
Polars gratis, persoonlijke en adaptieve trainingsprogramma dat begeleiding biedt bij het volbrengen van doelen: van een 5 km run tot een marathon.

• Polar Sleep Plus ™
Detecteert automatisch de duur, hoeveelheid en kwaliteit van de slaap en geeft feedback voor verbetering.

• Dagelijkse activiteit en continue hartslagmeting
Combineert op intelligente wijze activiteits- en hartslaggegevens om de dagelijkse calorieverbranding buiten de training te berekenen, en biedt een uitgebreid overzicht van het dagelijks leven, calorieverbruik en activiteiten.

• Swimming Metrics
Volgt indoor en outdoor zwemsessies waarbij o.a. de slagfrequentie en de afstand gemeten worden.

Technische specificaties
Vergelijk de features van de Polar Vantage V met de Polar Vantage M

In de verpakking
• Polar Vantage M multisport horloge
• Oplaadkabel
• Handleiding
• Informatie note

Lees meer over de verschillen tussen de Polar Vantage M en Vantage V.

Specificaties
Meer informatie
SKU00008224-w00
KleurWit
Modelsporthorloges
MerkPolar
Artikelnr. leverancier90069738
Reviews

Schrijf je eigen review

Je review van: Polar VANTAGE M M/L

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden