Chat with us, powered by LiveChat

Polar VANTAGE V

Polar

Polar VANTAGE V

Gratis zwart silliconen horlogebandje!

De Vantage V is een multisporthorloge voor atleten met serieuze ambities. Het heeft een duurzaam design en een uiterst effectieve interactie biedt tussen coach en sporter.

Lees meer
MerkPolar

Polar VANTAGE V (polsomtrek 155-210 mm)
De Polar Vantage V is een premium multisporthorloge voor atleten met serieuze ambities. Het meest geavanceerde multisporthorloge tot nu toe dat sporttechnologieën integreert in een slank, duurzaam design en een uiterst effectieve interactie biedt tussen coach en sporter. Naast de de Precision Prime™ sensortechnologie voor hartslagmeting aan de pols, introduceert Polar in de Vantage V ook de functie om het hardloopvermogen te meten aan de pols. 

Customize je horloge
Atleten kunnen hun training uit meer dan 130 sporten selecteren en zo gerichter focussen op verbetering. Door het lichte, waterproof design en het duidelijke touchscreen kleurenscherm is de Vantage V comfortabel te dragen tijdens alle sporten. Zelfs met GPS-tracking en de continue hartslagmeting geactiveerd, gaat de batterij van Polar Vantage V lang mee: tot veertig uur in continue training modus.

Polar Precision Prime™ 
De ultramoderne technologie die met de Vantage werd geintroduceerd is de sensortechnologie voor optische hartslagmeting. De hartslag wordt zo nauwkeurig gemeten aan de pols. In rust is het eenvoudig om hartslag te meten, maar intensieve bewegingen verhogen gewoonlijk de moeilijkheidsgraad en onbetrouwbaarheid. Met Polar Precision Prime worden bewegingsartefacten die het hartslagsignaal kunnen verstoren en tot onbetrouwbare metingen kunnen leiden, uitgesloten. Precision Prime is de enige technologie die drie methodes combineert om nauwkeurige hartslaggegevens te geven: negen optische kanalen die gebruikmaken van twee kleuren en golflengtes van het licht, 3D-versnelling en een elektrische sensor die de kwaliteit van het contact met de huid meet.

Training Load Pro™ en Recovery Pro™
De Polar Vantage V biedt een Smart Coaching-functie aan die atleten helpt om precies genoeg te trainen en optimaal te functioneren. Deze nieuwe functie, Training Load Pro, bewaakt de trainingsbelasting van elke sessie en informeert atleten als ze overtrainen, ondertrainen of hun training juist precies op orde hebben. Training Load Pro houdt rekening met de cardiobelasting: de mate waarin de training het cardiovasculaire systeem belast. Gekoppeld aan een vermogenssensor volgt de functie ook de spierbelasting, om te meten hoeveel stress de spieren ervaren hebben tijdens een trainingssessie. In combinatie met door de atleet zelf ervaren belasting van de trainingssessie biedt Vantage M een uitzonderlijk hulpmiddel dat ervoor zorgt dat atleten hun persoonlijke prestaties verbeteren en blessures voorkomen. De Recovery Pro™ tool is exclusief voor de Polar Vantage V. Deze tool geeft inzicht in de balans tussen training en herstel door korte- en lange termijnherstel te meten. Samen bieden Training Load Pro en Recovery Pro persoonlijke trainingsbegeleiding en zijn het uitzonderlijke hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat atleten de persoonlijke prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Polar Flow for Coach 
De Polar Flow for Coach is een online service waar trainingsschema's worden gesynchroniseert met het Flow-account van een sporter en de Vantage V. Zo kun je dagelijks je trainingen inzien en vergelijken. Polar Flow for Coach biedt nu een geavanceerde seizoensplanner met gebruiksvriendelijke tools en visualisaties voor een jaarlijks overzicht, evenals gedetailleerd inzicht in wekelijkse en maandelijkse trainingen.

Geavanceerde Smart Coaching extra trainingsfuncties 
Naast de nieuwe hartslagtechnologie en Smart Coaching voegt de Polar Vantage V ook verscheidene prestatiefuncties toe voor meerdere sporten:

• Running Index:
Geeft een duidelijk cijfer aan de prestaties bij het hardlopen. Running Index geeft automatisch een schatting van de Vo2max bij hardlopen gebaseerd op de submaximale of typische runs van de hardloper.

• Running Program
Polars gratis, persoonlijke en adaptieve trainingsprogramma dat begeleiding biedt bij het volbrengen van doelen: van een 5 km run tot een marathon.

• Polar Sleep Plus ™
Detecteert automatisch de duur, hoeveelheid en kwaliteit van de slaap en geeft feedback voor verbetering.

• Dagelijkse activiteit en continue hartslagmeting
Combineert op intelligente wijze activiteits- en hartslaggegevens om de dagelijkse calorieverbranding buiten de training te berekenen, en biedt een uitgebreid overzicht van het dagelijks leven, calorieverbruik en activiteiten.

• Swimming Metrics
Volgt indoor en outdoor zwemsessies waarbij o.a. de slagfrequentie en de afstand gemeten worden.

Technische specificaties
Vergelijk de features van de Polar Vantage V met de Polar Vantage M

In de verpakking
• Polar Vantage V Pro Multisport horloge
• Oplaadkabel
• Handleiding
• Informatie note

Lees meer over de verschillen tussen de Polar Vantage M en Vantage V.

Meer informatie
SKU00008222-oranj
KleurOranje
Modelsporthorloges
MerkPolar
Artikelnr. leverancier90070738

Schrijf je eigen review

Je review van: Polar VANTAGE V

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden