Het is eindelijk langer licht. De vogeltjes zijn druk in de weer om voorbereidingen te treffen voor het naderende voorjaar en ook voor jou is het tijd om dat te doen. Met fijne nieuwe spullen maak je het net even leuker en makkelijker om erop uit te trekken. Altijd goed om in jouw sport te investeren: de voorjaars musthaves van 2023!

Goodr


Met de zonnebrillen van goodr kun je stylish hardlopen in het voorjaarszonnetje. Door de vormgeving en het gebruikte anti-slip materiaal blijven deze zonnebrillen rotsvast zitten tijdens het rennen. De hoogwaardige gepolariseerde UV-400 lenzen beslaan niet, zijn krasvast en voorzien speciaal anti-slip materiaal verwerkt om te voorkomen dat je bril gaat glijden wanneer je zweet. 

goodr

Nathan QuickStart


Drinken moet je het hele jaar door. Dus zeker tijdens de voorjaars- en zomermaanden. Met een waterrugzak zit je nooit om het broodnodige vocht verlegen. De Quickstart van Nathan combineert comfort, gemak en veiligheid tijdens je langere runs.

Odlo X-light pet


De Performance Light hardlooppet is speciaal ontwikkeld voor hardlopen in de warmte. Hij beschermt je gezicht tegen zweet en zonnestralen, en bevat een hoog aandeel elastaan zodat hij stevig blijft zitten terwijl jij tot het uiterste gaat. Deze veelzijdige pet is ook perfect voor als het regent. Een absolute essential in jouw hardloopgarderobe.

Garmin Forerunner 265


Wat als je tijdens de volgende wedstrijd presteert als nooit tevoren? En gepersonaliseerde dagelijks aanbevolen workouts je helpen iets te doen dat je nog nooit hebt gedaan? Met de Forerunner® 265 smartwatch zie je elk inzicht op een kleurrijk AMOLED-touchscreen. Je kunt nog beter presteren.

Garmin

De Marathon: magisch of waanzin?


De Marathon: magisch of waanzin? Dit is een pure liefdesverklaring aan de marathon! Voor de beginnende marathonloper een compleet handboek inclusief trainingsschema. Voor de ervaren marathonloper een feest der herkenning. En voor de niet-marathon hardloper wellicht een bron van inspiratie om toch eens…

Sportvoeding van Maurten


We zijn fan van de producten van Maurten. Omdat de koolhydraten (en cafeïne) in deze sportvoeding pas in de darmen wordt opgenomen, ervaren lopers dat ze geen hinder ondervinden van maagproblemen bij het gebruik hiervan tijdens de marathon. We schreven er dit artikel over.